HONKY TONK WOMEN / THE ROLLING STONES



Aviat faré 50 anys i em ve de gust fer una playlist de les cançons que han marcat un abans i un desprès en algun moment de la meva vida.
50 dies, 50 anys , 50 cançons

El 1969  es va publicar la canço que  em va fer descobrir els Rolling Stones  en tota la seva essència.  Però això em va passar gairebé 25 anys més tard de la seva publicació.

Fins llavors Jo havia sigut més dels Beatles que dels Rollings.  A finals de 1993, uns coneguts  em van demanar d'ajudar-los les nits dels caps de setmana  treballant com DJ  en una nova sala del barri. Teniem que fer moure la penya  i ho teniem que fer  amb la música que teniem a casa: els clàssics. Va ser  llavors quan vaig començar a posar aquesta cançó per engrescar al personal .Evidenment el personal de l’última hora, passades les  3 de la matinada, quan teniem el local a a vessar i ja no deixavem entrar ningú més.
Fins llavors havia sigut el Satifaction  el que ocupava un lloc a les meves sessions, però Honky Tonk Women  era diferent. Feia moure els malucs fins el més borratxo de la nit.


Pronto haré 50 años y me apetece hacer una playlist de las canciones que han marcado un antes y un después en algún momento de mi vida.
50 días, 50 años, 50 canciones


En 1969 se publicó la canción que me hizo descubrir los Rolling Stones en toda su esencia. Pero eso me pasó casi 25 años más tarde de su publicación. Hasta entonces Yo había sido más de los Beatles que los Rollings. A finales de 1993, unos conocidos me pidieron de ayudarles las noches de los fines de semana trabajando como DJ en una nueva sala del barrio. Teníamos que hacer mover a la peña y lo teníamos que hacer con la música que teníamos en casa: los clásicos. Fue entonces cuando empecé a poner esta canción para animar al personal .Evidentemente el personal de la última hora, pasadas las 3 de la madrugada, cuando teníamos el local a a rebosar y ya no dejábamos entrar a nadie más.

Hasta entonces había sido el Satifaction el que ocupaba un lugar en mis sesiones, pero Honky Tonk Women era diferente. Hacía mover las caderas hasta el más borracho de la noche.



Soon I will be 50 years old and I would like to do a playlist of the songs that have marked a before and after at some point in my life.
50 days, 50 years, 50 songs



In 1969 the song was published that made me discover the Rolling Stones in all its essence. But this happened almost 25 years after its publication. Until then I had been more of the Beatles than the Rollings. By the end of 1993, some acquaintances asked me to help them on weekends nights working as a DJ in a new neighborhood room. We had to move the rock and we had to do with the music we had at home: the classics. That's when I began to put this song to encourage the staff. Invidently the staff at the last hour, after 3 in the morning, when we had the premises to shed and no longer let anyone enter.

Until then, it was Satifaction who held a place in my sessions, but Honky Tonk Women was different. It moved the hips to the most drunk of the night.

Comentarios